E-mailprocedure : verzoek tot petitie aanbieding door Provinciale Staten van Zeeland

De vergadering is geweest

11 maart 2024
11:00 uur
Commissie: Defensie
Aan de leden van de vaste commissie voor Defensie
Geachte leden,
 
Een delegatie uit Provinciale Staten van Zeeland wil graag komende dinsdag 12 maart een petitie aan uw commissie aanbieden inzake de gunning van de opdracht voor de bouw van de onderzeeboten. Deze petitieaanbieding kan plaatsvinden op dinsdag 12 maart a.s. om 13.30 uur.
 Graag verneem ik uiterlijk maandag 11 maart a.s. om 11.00 uur of u, namens uw fractie, instemt met het plannen van deze -petitieaanbieding, via een reply all op dit bericht.  
 

   uitkomst emailprocedure:

De volgende fracties hebben ingestemd met de voorstellen om dinsdag 12 maart 2 petitie aanbiedingen inzake gunning van de opdracht voor de bouw van onderzeeboten te plannen:
PVV, GroenLinks-PvdA, VVD, D66, BBB, CDA, SGP
 
Hiermee wordt het voorstel door voldoende fracties gesteund. De commissie zal dinsdag 12 maart om 13.30 uur een petitie in ontvangst nemen van de Provinciale Staten van Zeeland inzake de gunning van de opdracht voor de bouw van de onderzeeboten. Vervolgens zal de commissie om 13.45 uur een petitie in ontvangst nemen van Netherlands Maritime Technology (NMT), inzake de gunning van de opdracht voor de bouw van de onderzeeboten.
U ontvangt voor beide activiteiten een convocatie.