E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Verzoek van het lid Sahla (D66) om het CD Ouderenzorg d.d. 8 juni uit te stellen tot ontvangst van het Interdepartementaal Beleidsonderzoek (IBO) Ouderenzorg

De vergadering is geweest

1 juni 2023
10:00 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
 
Onderstaand treft u aan een verzoek van het lid Sahla (D66) om het commissiedebat Ouderenzorg d.d. 8 juni 2023 te verplaatsen tot zo snel mogelijk nádat de Kamer het Interdepartementaal Beleidsonderzoek (IBO) Ouderenzorg heeft ontvangen, maar nog voor het zomerreces*. Zie onderstaand bericht voor de toelichting op dit verzoek.
 
Graag verneem ik uiterlijk morgen, 1 juni 2023, om 10.00 uur of u het verzoek steunt. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst*.
 
*Indien dit voorstel voldoende steun ontvangt, zal in procedurevergadering van woensdag a.s. besproken worden op welk moment het debat opnieuw zo snel als mogelijk kan worden ingepland. Dit is uiteraard afhankelijk van het (verwachte) moment waarop het IBO Ouderenzorg naar de Kamer wordt gestuurd en de beschikbare zaalcapaciteit.
 
Met vriendelijke groet,

Mees Heller

Adjunct-griffier commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)
Griffier contactgroep België
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Sahla (D66) om het CD Ouderenzorg d.d. 8 juni uit te stellen tot ontvangst van het Interdepartementaal Beleidsonderzoek (IBO) Ouderenzorg

    Te behandelen:

    Loading data