E-mailprocedure : Verzoek van het lid Leijten (SP) om de technische briefing en het rondetafelgesprek over de Tijdelijke wet cyberoperaties (gepland op 23 maart 2023) te verplaatsen i.v.m. overlap commissiedebat Digitale Zaken (reactie uiterlijk 3-3)

De vergadering is geweest

3 maart 2023
12:00 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Binnenlandse Zaken,
 
Het lid Leijten (SP) stelt aan uw commissie voor om de technische briefing en het rondetafelgesprek over de Tijdelijke wet cyberoperaties (gepland op 23 maart 2023 tussen 13.30 en 17.30 uur) te verplaatsen i.v.m. overlap met het commissiedebat over Digitale dienstverlening door de overheid van de commissie Digitale Zaken. De technische briefing en het rondetafelgesprek zouden dan worden gepland op een beschikbare datum z.s.m. na 23 maart 2023 (waarschijnlijk in de eerste week van april).
 
U wordt verzocht uiterlijk vrijdag 3 maart 2023 om 12.00 uur te laten weten (allen beantwoorden) of u met dit voorstel kunt instemmen. Spoedig daarna wordt u geïnformeerd over de uitkomst van deze e-mailprocedure.

Met vriendelijke groet,
Annemarijke de Vos

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Leijten (SP) om de technische briefing en het rondetafelgesprek over de Tijdelijke wet cyberoperaties (gepland op 23 maart 2023) te verplaatsen i.v.m. overlap commissiedebat Digitale Zaken

    Te behandelen:

    Loading data