E-mailprocedure : Verzoek om een reactie van de staatssecretaris van J&V n.a.v. het bericht “De drenkelingen van Sea-Watch 3 zouden ‘met prio’ door de asielketen gaan.

De vergadering is geweest

28 februari 2023
14:00 uur
Van: Commissie J&V 
Verzonden: dinsdag 28 februari 2023 14:07
Aan: GC-Commissie-J&V 
Onderwerp: J&V: Uitkomst e-mailprocedure: Verzoek van het lid Podt (D66) om een reactie van de staatssecretaris van J&V n.a.v. het bericht “De drenkelingen van Sea-Watch 3 zouden ‘met prio’ door de asielketen gaan. Dat is nu vier jaar geleden"
 
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Justitie en Veiligheid,
 
Onderstaand verzoek van het lid Podt (D66) wordt gesteund door de volgende fracties: VVD, SP, PvdA, GroenLinks, DENK, Volt en SGP.
Van de overige fracties is geen reactie ontvangen. Daarmee is er voldoende steun voor het verzoek. De staatssecretaris zal worden verzocht een reactie op het bericht voor het commissiedebat over vreemdelingen- en asielbeleid op 30 maart te doen toekomen.
 
Met vriendelijke groet,
Liselotte Nouse
Adjunct-griffier vaste commissie voor Justitie en Veiligheid


Van: Commissie J&V 
Verzonden: donderdag 23 februari 2023 17:06
Aan: GC-Commissie-J&V 
Onderwerp: J&V: E-mailprocedure - Verzoek van het lid Podt (D66) om een reactie van de staatssecretaris van J&V n.a.v. het bericht “De drenkelingen van Sea-Watch 3 zouden ‘met prio’ door de asielketen gaan. Dat is nu vier jaar geleden
 
Geachte (plv.) leden van de commissie Justitie en Veiligheid,
 
Hieronder treft u een verzoek van het lid Podt (D66) om een reactie van de staatssecretaris van J&V naar aanleiding van het bericht “De drenkelingen van Sea-Watch 3 zouden ‘met prio’ door de asielketen gaan. Dat is nu vier jaar geleden”, te ontvangen voor het commissiedebat vreemdelingen- en asielbeleid van 30 maart.
 
Graag verneem ik uiterlijk dinsdag 28 februari om 14:00u of u met dit verzoek kunt instemmen.
Spoedig erna wordt u geïnformeerd over de uitkomst.

Met vriendelijke groet,
Iris van Tilburg
Adjunct-griffier
Vaste commissie voor Justitie en Veiligheid

Van: Dubbeldam, Lisa
Verzonden: donderdag 23 februari 2023 16:40
Aan: Commissie J&V 
CC: Podt, A.
Onderwerp: Starten e-mailprocedure
 
Beste griffie,
 
Graag zou ik namens lid Podt (D66) een e-mailprocedure starten om een reactie van de staatssecretaris van J&V te vragen op het bericht “De drenkelingen van Sea-Watch 3 zouden ‘met prio’ door de asielketen gaan. Dat is nu vier jaar geleden”, te ontvangen voor het commissiedebat vreemdelingen- en asielbeleid van 30 maart. Veel dank!
 
Met vriendelijke groet,
Lisa Dubbeldam
Beleidsmedewerker Tweede Kamerfractie D66

 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek om een reactie van de staatssecretaris van J&V n.a.v. het bericht “De drenkelingen van Sea-Watch 3 zouden ‘met prio’ door de asielketen gaan. Dat is nu vier jaar geleden

    Te behandelen:

    Loading data