E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Verzoek van de leden Westerveld (GL) en Mohandis (PvdA) om namens de commissie een brief te vragen aan de staatssecretaris van VWS over de impasse in de jeugdzorg

De vergadering is geweest

23 december 2022
16:00 uur
Onderstaand treft u een verzoek aan van de leden Westerveld (GroenLinks) en Mohandis (PvdA) om namens de commissie een brief aan de staatssecretaris van VWS te vragen over het bericht dat de gesprekken over de Hervormingsagenda Jeugd zijn gestaakt tot januari. Zij willen in deze brief meer uitleg over de knelpunten, de planning en hoe de staatssecretaris in januari denkt de gesprekken recht te trekken. Het verzoek aan de staatssecretaris is deze brief vóór het einde van dit jaar te ontvangen.
 
Zie onderstaand bericht voor de toelichting op dit verzoek (in deze toelichting wordt tevens melding gemaakt van een vooraankondiging voor het aanvragen van een plenair debat).
 
Graag verneem ik uiterlijk hedenmiddag 23 december 2022 om uiterlijk 16.00 uur of u het voorstel steunt. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst*.
 
Met vriendelijke groet,
Mees Heller
Adjunct-griffier commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)
Griffier contactgroep België
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van de leden Westerveld (GL) en Mohandis (PvdA) om namens de commissie een brief te vragen aan de staatssecretaris van VWS over de impasse in de jeugdzorg

    Te behandelen:

    Loading data