E-mailprocedure : Voorstel Haverkort (VVD) om het commissiedebat Milieuraad op 15 juni 2022 om te zetten in een schriftelijk overleg

De vergadering is geweest

15 juni 2022
11:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,
 
Het lid Haverkort (VVD) stelt voor het commissiedebat Milieuraad (ter voorbereiding op de Milieuraad van 28 juni) dat morgen gepland staat (16.00 – 19.00 uur) om te zetten in een schriftelijk overleg. De reden die de heer Haverkort hiervoor geeft is als volgt: “Aangezien de  FF55 agendapunten door EZK besproken gaan worden en de agenda van de 28ste voornamelijk in dat teken staat en we op veel andere punten recent een schriftelijke ronde ter voorbereiding gehad hebben.”
 
Bij een positief besluit zal de inbrengtermijn worden vastgesteld op donderdag 16 juni om 12.00 uur.
 
U wordt verzocht om uiterlijk morgen, woensdag 15 juni, om 11.00 uur (gelieve met een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht) aan te geven of u akkoord gaat met het voorstel.
 
Spoedig na de reactietermijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.
 
Met vriendelijke groet,
Janne Rijkers
 
Griffier vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat
Tweede Kamer der Staten-Generaal
Postbus 20018, 2500 EA Den Haag
M (+31) 6 1107 5366
E j.rijkers@tweedekamer.nl | I www.tweedekamer.nl
 
 
 
*Toelichting:
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 7.20, tweede lid, van het Reglement van Orde, luidende:
2. Een commissie kan buiten haar vergaderingen langs schriftelijke weg besluiten over een voorstel dat naar het oordeel van haar commissievoorzitter eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en stemde zij als bedoeld in artikel 8.25.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    E-MAILPROCEDURE] Voorstel Haverkort (VVD) om het commissiedebat Milieuraad op 15 juni 2022 om te zetten in een schriftelijk overleg

    Te behandelen:

    Loading data