E-mailprocedure : Verzoek van de leden Kuiken (PvdA), Hijink (SP) en Westerveld (GroenLinks) om de brief 'Lange termijn aanpak COVID-19' ook te agenderen voor het commissiedebat Ontwikkelingen rondom het coronavirus

De vergadering is geweest

15 april 2022
12:00 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
 
Onderstaand treft u een verzoek aan van de leden Kuiken (PvdA), Hijink (SP) en Westerveld (GroenLinks) om de brief van de minister van VWS over de Lange termijn aanpak COVID-19 ook te agenderen voor het commissiedebat Ontwikkelingen rondom het coronavirus d.d. aanstaande dinsdag 19 april 2022 (zie onderstaand bericht voor de toelichting op dit verzoek).
 
U wordt verzocht uiterlijk morgenmiddag 15 april 2022 om 12.00 uur aan te geven of u het verzoek steunt.* Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst hiervan.
 
Noot van de griffie: Momenteel staat deze brief geagendeerd voor het commissiedebat Langere termijn coronabeleid d.d. 1 juni 2022.
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van de leden Kuiken (PvdA), Hijink (SP) en Westerveld (GroenLinks) om de brief 'Lange termijn aanpak COVID-19' ook te agenderen voor het commissiedebat Ontwikkelingen rondom het coronavirus

    Te behandelen:

    Loading data