E-mailprocedure : Overdragen lidmaatschap Benoemingscommissie CTIVD van het lid Van Ginneken (D66) aan het lid Dekker-Abdulaziz (D66)

De vergadering is geweest

1 februari 2022
16:00 uur
Geachte leden en plaatsvervangende leden van de vaste commissie voor Binnenlandse Zaken,
 
Het lid Van Ginneken (D66) is door commissie Binnenlandse Zaken aangewezen als een van de leden in de Benoemingscommissie voor de leden van de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (CTIVD). Naar aanleiding van een wijziging in de portefeuilleverdeling doet zij het verzoek om haar lidmaatschap in de Benoemingscommissie over te dragen aan het lid Dekker-Abdulaziz (D66).
 
Aangezien de werkzaamheden van de Benoemingscommissie CTIVD nog deze week zullen worden hervat en de procedurevergadering van de commissie BiZa pas volgende week plaatsvindt, wordt het verzoek tot wijziging van de samenstelling van de Benoemingscommissie u per e-mailprocedure voorgelegd. De verdere samenstelling van de Benoemingscommissie blijft ongewijzigd, te weten de leden Leijten (SP, vz.), Rajkowski (VVD), Bosma (PVV) en Arib (PvdA).

Ik verzoek u uiterlijk dinsdag 1 februari 2022 om 16.00 uur middels een allen-beantwoorden op deze e-mail te laten weten of u met het verzoek kunt instemmen. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst van deze e-mailprocedure.*

Met vriendelijke groet,
Guillaume Honsbeek
Adjunct-griffier commissie voor Binnenlandse Zaken

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Overdragen lidmaatschap Benoemingscommissie CTIVD van het lid Van Ginneken (D66) aan het lid Dekker-Abdulaziz (D66)

    Te behandelen:

    Loading data