E-mailprocedure : Verzoek van het lid Westerveld om een SO te houden over de brief 'Reactie op de motie van de leden Westerveld en Ceder over afspraken met schuldeisers om vordering van financiele compensatie': uw reactie uiterlijk hedenmiddag 17.00 uur

De vergadering is geweest

9 november 2021
17:00 uur
Geachte (plv) leden,
 
Onderstaande treft u een verzoek aan van het lid Westerveld (GroenLinks) om over de brief Reactie op de motie van de leden Westerveld en Ceder over afspraken met schuldeisers om vordering van financiële compensatie te voorkomen (Kamerstuk 31839-790)  een schriftelijk overleg te houden. Indien de commissie instemt met het verzoek, zal het schriftelijk overleg worden gepland op vrijdag 12 november 2021 om 14.00 uur.
 
Graag verneem ik uiterlijk hedenmiddag om 17.00 uur of u het verzoek steunt*. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst.
 
 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 7.20, tweede lid:
“2. Een commissie kan buiten haar vergaderingen langs schriftelijke weg besluiten over een voorstel dat naar het oordeel van haar commissievoorzitter eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en stemde zij als bedoeld in artikel 8.25.” Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.
 
Met vriendelijke groet,

Henriette Krijger

Adjunct-griffier vaste commissie voor VWS
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Westerveld om een SO te houden over de brief 'Reactie op de motie van de leden Westerveld en Ceder over afspraken met schuldeisers om vordering van financiele compensatie'.

    Te behandelen:

    Loading data