E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Voorstel Tjeerd de Groot (D66) en Geurts (CDA) om het CD Wadden van 13 oktober 2021 uit te stellen

De vergadering is geweest

12 oktober 2021
17:00 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,
 
De leden Tjeerd de Groot (D66) en Geurts (CDA) stellen voor het commissiedebat Wadden, dat voor morgenmiddag 13 oktober staat gepland, te verplaatsen naar een nader te bepalen datum.
Als reden voor dit verzoek geven zij aan dat de beantwoording van het schriftelijk overleg over de stroomkabel dwars door Schiermonnikoog (commissie EZK, Kamerstuk 35092, nr. 27) nog niet is ontvangen en de informatie relevant is voor het commissiedebat Wadden. Daarnaast heeft de staatssecretaris van EZK vanochtend een brief gestuurd over uitstel van haar reactie op de contra-expertise van de Waddenacademie over Besluitvorming voorkeursalternatief ‘Net op Zee ten noorden van de Waddeneilanden’ (2021D38053).
 
Graag verneem ik uiterlijk vandaag, dinsdag 12 oktober 2021 om 17.00 uur (via ‘allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht) of u het commissiedebat Wadden wenst te verplaatsen naar een nader te bepalen tijdstip.
 
Spoedig na de reactietermijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van de leden Tjeerd de Groot (D66) en Geurts (CDA) om het commissiedebat Wadden van morgen uit te stellen

    Te behandelen:

    Loading data