E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Voorstel van de leden Boswijk (CDA) en Bouchallikht (GL) voor een RTG over geborgde zetels waterschappen op 26 oktober 2021

De vergadering is geweest

6 oktober 2021
12:00 uur
Geachte leden en plaatsvervangend leden van de vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,
De leden Boswijk (CDA) en Bouchallikht (GroenLinks) stellen, zoals besproken tijdens de procedurevergadering van 29 september jl., voor om een rondetafelgesprek te organiseren naar aanleiding van het initiatiefwetsvoorstel Democratisering waterschappen. Hieronder (en in de bijlage) kunt u het conceptprogramma vinden.
Het rondetafelgesprek kan plaatsvinden op dinsdag 26 oktober 2021 van 16.30 – 18.30 uur.
U wordt verzocht om morgen, woensdag 6 oktober 2021 om 12.00 uur (gelieve met een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht) door te geven of u:
1. Akkoord kunt gaan met het conceptprogramma;
2. Aan dit rondetafelgesprek zult deelnemen
.

Spoedig na de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.*
Het rondetafelgesprek zal doorgang vinden indien zich daar minimaal vier leden voor aanmelden die gezamenlijk ten minste dertig zetels vertegenwoordigen. Aanmelding is niet vrijblijvend. Indien u onverhoopt verhinderd bent dient u voor vervanging te zorgen.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van de leden Boswijk (CDA) en Bouchallikht (GL) voor een rondetafelgesprek over geborgde zetels waterschappen op 26 oktober 2021

    Te behandelen:

    Loading data