E-mailprocedure : Voorstel leden Michon-Derkzen (VVD) en Geurts (CDA) om commissiedebat Transportraad 26/5 om te zetten in schriftelijk overleg

De vergadering is geweest

21 mei 2021
16:30 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,
 
De leden Michon-Derkzen (VVD) en Geurts (CDA) stellen voor om, gezien de eerder vandaag ontvangen geannoteerde agenda (zie bijlage), het commissiedebat Transportraad (3 juni 2021) van woensdag 26 mei 2021 om te zetten in een schriftelijk overleg.
 
U wordt verzocht uiterlijk vandaag (vrijdag) om 16.30 uur middels een allen beantwoorden op deze e-mail door te geven of u kunt instemmen met het voorstel.
 
Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen.*
 
Indien de commissie instemt, dan zal de inbrengdatum voor het schriftelijk overleg worden vastgesteld op dinsdag 25 mei 2021 (12.00 uur). Het ministerie zal worden verzocht de beantwoording uiterlijk op 27 mei om 12 uur aan de Kamer te doen toekomen.
Deze inbrengtermijn houdt rekening met de mogelijkheid van het aanvragen van een tweeminutendebat dat uiterlijk 27 mei zou kunnen plaatsvinden om nog over ingediende moties te kunnen stemmen op dinsdag 1 juni. Er dient dan een vooraankondiging te worden gedaan voor dit tweeminutendebat bij de regeling van werkzaamheden van 25 mei.  
Met vriendelijke groet,
Sophie Meijer
Adjunct-griffier Infrastructuur en Waterstaat
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel leden Michon-Derkzen (VVD) en Geurts (CDA) om commissiedebat Transportraad 26/5 om te zetten in een schriftelijk overleg

    Te behandelen:

    Loading data