E-mailprocedure : Technische briefing voorafgaand aan plenair debat over de tijdelijke wet beperking vertoeven in de openlucht covid-19 (Kamerstuk 35732)

De vergadering is geweest

17 februari 2021
18:00 uur
Van: Commissie J&V 
Verzonden: woensdag 17 februari 2021 18:21
Aan: GC-Commissie-J&V
Onderwerp: J&V::UITKOMST E-MAILPROCEDURE: Technische briefing voorafgaand aan plenair debat over de tijdelijke wet beperking vertoeven in de openlucht covid-19 (Kamerstuk 35732)
 
Geachte leden van de vaste commissie voor Justitie en Veiligheid,
 
Gelet op de ontvangen reacties kan ik u meedelen dat het verzoek tot het houden van een technische briefing, donderdag 18 februari van 9.00 tot 10.30 uur, voorafgaand aan het plenaire debat door een ruime meerderheid wordt ondersteund.
 
Met vriendelijke groet,
Mr Patricia F.L.M. Tielens-Tripels
Adjunct-griffier van de vaste commissie voor Justitie en Veiligheid Griffier van de parlementaire ondervragingscommissie fiscale constructies Griffier van de contactgroep Nederland-Frankrijk Mfn-Registermediator

Van: Commissie J&V 
Verzonden: woensdag 17 februari 2021 16:43
Aan: GC-Commissie-J&V 
Onderwerp: J&V:SPOED: E-MAILPROCEDURE: Technische briefing voorafgaand aan plenair debat over de tijdelijke wet beperking vertoeven in de openlucht covid-19 (Kamerstuk 35732)
 
Geachte (plv) leden van de vaste commissie voor Justitie en Veiligheid,
 
Zie onderstaand verzoek van de leden Kröger (GroenLinks), Groothuizen (D66) en Kuiken (PvdA) voorafgaand aan het plenaire debat over de Tijdelijke wet beperking vertoeven in de openlucht covid-19 morgenochtend een technische briefing te houden. Het plenair debat is voorzien om 11 uur.
 
U wordt verzocht uiterlijk hedenmiddag 17 februari te 18.00 uur kenbaar te maken of u daar al dan niet mee kunt instemmen.
 
Met vriendelijke groet,
Mr Patricia F.L.M. Tielens-Tripels
Adjunct-griffier van de vaste commissie voor Justitie en Veiligheid

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Technische briefing voorafgaand aan plenair debat over de tijdelijke wet beperking vertoeven in de openlucht covid-19 (Kamerstuk 35732)

    Te behandelen:

    Loading data