E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Verzoek van het lid Agema (PVV) om een extra schriftelijk overleg te houden over het bericht 'GGD wist al maanden van privacyproblemen'

De vergadering is geweest

28 januari 2021
18:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
 
Hierbij ontvangt u een verzoek van het lid Agema (PVV) om een extra aanvullend schriftelijk overleg te houden over het datalek bij de coronasystemen van de GGD.
Zij doet dit verzoek naar aanleiding van het bericht: GGD wist al maanden van privacyproblemen. Zie onderstaande e-mail voor het volledige verzoek. 
 
U wordt verzocht uiterlijk vandaag, donderdag 28 januari 2021, om 18.00 uur aan te geven of u met dit verzoek kunt instemmen. Ik verzoek u via ‘allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht te reageren.
Spoedig na afloop van de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst hiervan.*
 
Indien het verzoek wordt gehonoreerd, zal de inbrengdatum op morgen, vrijdag 29 januari 2021 om 11.00 uur worden vastgesteld en zal aan de minister van VWS worden gevraagd de antwoorden voor het eerstvolgende debat over de ontwikkelingen rondom het coronavirus naar de Kamer te sturen.
 
Met vriendelijke groeten,
Julie-Jet Bakker
Adjunct-griffier commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Griffie commissies Sociaal en Financieel
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    [E-MAILPROCEDURE] Verzoek van het lid Agema (PVV) om een extra schriftelijk overleg te houden over het bericht 'GGD wist al maanden van privacyproblemen' |

    Te behandelen:

    Loading data