E-mailprocedure : Voorstel tot het inplannen van het notaoverleg over de initiatiefnota van de leden Klaver en Kröger over de tijdelijke testsamenleving (TK 35653) op woensdag 3 februari 2021 van 13.00 tot 17.00 uur

De vergadering is geweest

28 januari 2021
18:00 uur
Van: Commissie VWS 
Verzonden: donderdag 28 januari 2021
Aan: GC-Commissie-VWS 
Onderwerp: [E-MAILPROCEDURE] Voorstel tot het inplannen van het notaoverleg over de initiatiefnota van de leden Klaver en Kröger over de tijdelijke testsamenleving (TK 35653) op woensdag 3 februari 2021 van 13.00 tot 17.00 uur
 
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
 
Hierbij ontvangt u, mede namens de voorzitter van uw commissie, onderstaand voorstel voor een mogelijke planning van het notaoverleg over initiatiefnota van de leden Klaver en Kröger over de tijdelijke testsamenleving (TK 35653).
Er is ruimte binnen de (schaarse) beschikbare zaalcapaciteit gevonden om op woensdag 3 februari van 13.00 - 17.00 uur dit notaoverleg te laten plaatsvinden.
 
Deze mogelijkheid wordt aan u voorgelegd in het licht van de gisterochtend in de extra-procedurevergadering geuite wens van de commissie om zoveel als mogelijk nog ongeplande (initiatief)notaoverleggen in te plannen voor de tijd tot aan het komende verkiezingsreces. De initiatiefnota van de leden Klaver en Kröger is reeds voorzien van een kabinetsreactie.
 
U wordt verzocht uiterlijk vandaag 28 januari 2021, om 18.00 uur aan te geven of u kunt instemmen met het voorstel om het notaoverleg op bovengenoemde datum en tijdstip in te plannen. Ik verzoek u via ‘allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht te reageren.
 
Spoedig na afloop van de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst hiervan.*
 
Met vriendelijke groeten,
Julie-Jet Bakker
Adjunct-griffier commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Griffie commissies Sociaal en Financieel
Tweede Kamer der Staten-Generaal

*Toelichting
 De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:
4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid.
Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund. 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel tot het inplannen van het notaoverleg over de initiatiefnota van de leden Klaver en Kröger over de tijdelijke testsamenleving (TK 35653) op woensdag 3 februari 2021 van 13.00 tot 17.00 uur

    Te behandelen:

    Loading data