E-mailprocedure : Verzoek van het lid Van Gerven (SP) inzake de aanwijzing minister voor Medische Zorg aan de NZa om integrale bekostiging geboortezorg deel uit te laten maken van de reguliere bekostiging.

De vergadering is geweest

28 januari 2021
12:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
 
Hierbij ontvangt u het verzoek van het lid Van Gerven (SP) om namens de commissie de minister voor Medische Zorg te verzoeken om de aanwijzingsbrief aan de NZa (om de integrale bekostiging van de geboortezorg in een reguliere beleidsregel op te nemen) aan te houden totdat de Kamer zich daarover bij motie heeft uitgesproken.*
 
U wordt verzocht uiterlijk donderdag 28 januari 2021, om 12.00 uur aan te geven of u hiermee kunt instemmen. Ik verzoek u via ‘allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht te reageren.
 
Spoedig na afloop van de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst hiervan.**
 
*De minister is voornemens om vóór 1 februari de aanwijziging aan de NZa te geven. De brief van de minister waarin zij het voornemen uitspreekt staat geagendeerd voor de procedurevergadering op 3 februari a.s.
Met vriendelijke groet,
Henriette Krijger
Adjunct-griffier vaste commissie voor VWS
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Van Gerven (SP) inzake de aanwijzing minister voor Medische Zorg aan de NZa om integrale bekostiging geboortezorg deel uit te laten maken van de reguliere bekostiging.

    Te behandelen:

    Loading data