E-mailprocedure : Verzoek van het lid Agema (PVV) om per ommegaande het volledige leveringsschema van alle vaccins te ontvangen

De vergadering is geweest

18 januari 2021
12:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
 
Hierbij ontvangt u een verzoek van het lid Agema (PVV) om namens de commissie de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport te vragen om per ommegaande het volledige leveringsschema van alle vaccins en voor heel het jaar, uitgesplitst op datum/week te ontvangen. Zie onderstaande mail voor haar volledige verzoek.
 
U wordt verzocht uiterlijk morgen, maandag 18 januari 2021 om 12.00 uur aan te geven of u hiermee kunt instemmen. Ik verzoek u via ‘allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht te reageren. Spoedig na afloop van de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst hiervan.*
 
Met vriendelijke groeten,
Julie-Jet Bakker
Adjunct-griffier commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Griffie commissies Sociaal en Financieel
Tweede Kamer der Staten-Generaal
Postbus 20018, 2500 EA

 
Van: Agema, F. 
Verzonden: zondag 17 januari 2021 09:57
Aan: Bakker, J.J. (Julie-Jet); Esmeijer, M.E. ; Krijger, H.W. 
Onderwerp:
 
?Beste Julie-Jet,

We hebben voorafgaand aan het coronadebat van 5 januari en tweemaal voorafgaand aan het coronadebat van 13 januari verzocht het actuele leveringsschema van de verschillende vaccins te ontvangen. Beide keren las minister De Jonge de actuele stand op tijdens het debat. We kunnen onze controlerende taak zo onvoldoende uitvoeren.

We ontvangen graag per ommegaande het volledige leveringsschema van alle vaccins en voor heel het jaar, uitgesplitst op datum/week en niet op een hoop gegooid per kwartaal.
 
Ik bedoel een overzicht zoals hieronder, maar dan uitgesplitst op exacte leveringsdatum of week (niet maand of kwartaal) 
 

 
Lid Agema

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Agema (PVV) om per ommegaande het volledige leveringsschema van alle vaccins te ontvangen

    Te behandelen:

    Loading data