E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] voortzetting behandelvoorbehoud EU4Health-programma

De vergadering is geweest

8 juli 2020
12:00 uur
Van: Commissie VWS
Verzonden: maandag 6 juli 2020 11:56
Aan: GC-Commissie-VWS
CC: Commissie VWS
Onderwerp: [E-MAILPROCEDURE] voortzetting behandelvoorbehoud EU4Health-programma
 
 
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
 
In de procedurevergadering van 1 juli heeft uw commissie besloten na ommekomst van het BNC fiche over de EU4Health verordening via een e-mailprocedure te inventariseren of de commissie het behandelvoorbehoud wenst voort te zetten. Indien dat het geval is, wordt hierover in de eerste week na het zomerreces een algemeen overleg gehouden om nadere afspraken met de regering te maken. Onderstaand treft u een link naar het BNC-fiche aan, dat op 3 juli bij de Kamer is ingediend.
 
U wordt verzocht uiterlijk woensdag 8 juli, om 12.00 uur aan te geven of u het behandelvoorbehoud wenst voort te zetten. Ik verzoek u via ‘allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht te reageren.
 
Spoedig na de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.*
 
Met vriendelijke groet,
Henriëtte Krijger
Adjunct-griffier commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Tweede Kamer

*Toelichting
 De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:
4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid.
Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.
 
Verzonden: vrijdag 3 juli 2020 16:37
Onderwerp: GP-VWS,GP-EU - Fiche: Verordening EU4Health programma
 
Bijgevoegd een of meer documenten die u ter kennisneming worden toegezonden:De behandeling van dit document (of documenten) kunt u via de zaak 2020Z13521 volgen.
Een overzicht van meer documenten die vandaag of eerder bij de Griffie plenair zijn ontvangen, vindt u in Parlis: nieuwe documenten
Dit bericht is verzonden door Parlis. Het bericht is geautomatiseerd vervaardigd, u kunt het daarom niet beantwoorden.

Indien u vragen of opmerkingen heeft naar aanleiding van dit bericht, verzoeken wij u contact op te nemen met de afdeling Griffie plenair of de betreffende commissie.

De distributielijsten van Parlis worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Indien u desondanks van mening bent dat u ten onrechte op deze lijsten terecht bent gekomen, of indien u deze mail in het vervolg niet meer wenst te ontvangen, verzoeken wij u dit door te geven aan de afdeling Griffie plenair of de betreffende commissie.

 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    [E-MAILPROCEDURE] Voortzetting behandelvoorbehoud EU4Health-programma

    Te behandelen:

    Loading data