E-mailprocedure : Verzoek van het lid Karabulut om de staatssecretaris te verzoeken zo spoedig mogelijk de toegezegde stukken inzake chroom-6 alsnog aan de Kamer te sturen.

De vergadering is geweest

24 maart 2020
16:00 uur
Commissie: Defensie

Geachte leden van de vaste commissie voor Defensie,
 
Het lid Karabulut stelt onderstaand voor om, in reactie op de uitstelbrief van de Staatssecretaris van Defensie van afgelopen vrijdag, de Staatssecretaris van Defensie te verzoeken zo spoedig mogelijk de toegezegde stukken inzake chroom-6 alsnog aan de Kamer toe te sturen (zie verder hieronder).
  
Ik verzoek u uiterlijk dinsdag 23 maart om 16.00 uur d.m.v. een reply-all op dit e-mailbericht te laten weten of u met dit voorstel* kunt instemmen.
 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende: 4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid. Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Karabulut om de staatssecretaris te verzoeken zo spoedig mogelijk de toegezegde stukken inzake chroom-6 alsnog aan de Kamer te sturen.

    Te behandelen:

    Loading data