E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Conceptprogramma en deelname rondetafelgesprek afvalimport op 1 oktober 16.30 - 19.30 uur

De vergadering is geweest

17 september 2019
12:00 uur
Geachte leden en plaatsvervangend leden van de vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,
Tijdens de procedurevergadering van woensdag 11 september jl. is besloten per e-mail te inventariseren of er voldoende animo bestaat voor een rondetafelgesprek over afvalimport. Ook is besloten het conceptprogramma van het rondetafelgesprek aan u voor te leggen.
Het rondetafelgesprek kan plaatsvinden op 1 oktober 2019 van 16.30 tot 19.30 uur. Hierbij vindt u het voorstel van de initiatiefnemers, de leden Von Martels (CDA) en Wassenberg (PvdD).
U wordt verzocht om uiterlijk morgen, dinsdag 17 september 2019, om 12.00 uur (gelieve met een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht) door te geven of u;
  • Akkoord kunt gaan met het conceptprogramma van de initiatiefnemers (zie bijlage);
  • Aan dit rondetafelgesprek zult deelnemen.
Spoedig na de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.*
Het rondetafelgesprek zal doorgang vinden indien zich daar minimaal vier leden voor aanmelden die gezamenlijk ten minste dertig zetels vertegenwoordigen. Aanmelding is niet vrijblijvend. Indien u onverhoopt verhinderd bent dient u voor vervanging te zorgen.
Nb. Indien dit rondetafelgesprek doorgang vindt, zal conform afspraak tijdens de procedurevergadering het algemeen overleg Circulaire economie worden verplaatst naar een nader te bepalen moment voor het herfstreces.
Met vriendelijke groet,
Brenda Schuurkamp
Adjunct-griffier vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Conceptprogramma en deelname rondetafelgesprek afvalimport op 1 oktober 2019

    Te behandelen:

    Loading data