Agendapunten

  1. 1

    Het werkbezoek vindt plaats in het kader van het onderwerp Leven Lang Ontwikkelen op de kennisagenda 2019 van de commissie OCW in samenwerking met commissie SZW.


     
    Doel: het in kaart brengen van mogelijkheden en belemmeringen om het mbo/hbo onderwijs meer flexibel te maken in het kader van Leven Lang Ontwikkelen
     
    Dit werkbezoek bevat zowel een mbo deel als een hbo deel. Het bezoek aan het ROC Midden Nederland start met een korte rondleiding en inleiding. Daarna start het MBO deel waarbij leden van het College van Bestuur van het ROC Midden Nederland aanwezig zijn, de voorzitter van de werkgroep van het ROC op het gebied van Leven Lang Ontwikkelen en andere betrokkenen vanuit het ROC en daarbuiten (werkgevers / bedrijven).
    Daarna is er een gezamenlijk onderdeel waarbij betrokkenen uit het mbo en hbo samen om de tafel zitten. Hierbij is vertegenwoordiging vanuit de MBO-raad en de Vereniging Hogescholen aanwezig. Voor het hbo deel dat daarna start geven drie projecten die op dit terrein lopen bij hogescholen een pitch, waarna een discussie plaats zal vinden. Om 17.00 uur sluiten we het werkbezoek af.