E-mailprocedure : Verzoek van het lid Karabulut om brief van staatssecretaris Defensie inzake verontreinigde grond bouwterrein marinierskazerne Vlissingen

De vergadering is geweest

11 juli 2018
12:00 uur
Commissie: Defensie
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Defensie,
 
Naar aanleiding van berichtgeving over de verontreinigde grond van het terrein waar de marinierskazerne in Vlissingen moet worden gebouwd, (https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1793728/grond-nieuwe-marinierskazerne-ernstig-vervuild-en-defensie-wist-het.html), stelt het lid Karabulut voor de staatssecretaris van Defensie om een brief te vragen en daarin te antwoorden op de volgende vragen:
  • wanneer wist Defensie van de verontreiniging van het terrein?
  • waarom is deze kennis niet gedeeld met de Kamer?
  • Is de bodemsanering in de begroting opgenomen of blijkt de begroting nu te krap te zijn; zo ja met hoeveel?
  • Kan de bodemsanering in de beoogde termijn van bouwrijp maken worden gerealiseerd evenals de bouw van de kazerne? Indien neen, hoeveel langer zal de bouw duren?
 
Ik verzoek u mij uiterlijk woensdag 11 juli 2018, om 12:00 uur te laten weten of u met het voorstel van het lid Karabulut kunt instemmen. U wordt verzocht te reageren met een “allen beantwoorden” op dit emailbericht. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst van de emailprocedure.
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Karabulut om brief van staatssecretaris Defensie inzake verontreinigde grond bouwterrein marinierskazerne Vlissingen

    Te behandelen:

    Loading data