E-mailprocedure : Gewijzigde opzet rondetafelgesprek Actieplan Verbetering Feitenonderzoek in de Jeugdbeschermingsketen

De vergadering is geweest

6 juli 2018
16:00 uur
Van: Commissie J&V
Verzonden: donderdag 5 juli 2018 16:15
Aan: GC-Commissie-J&V
Onderwerp: J&V: gewijzigde opzet rondetafelgesprek Actieplan Verbetering Feitenonderzoek in de Jeugdbeschermingsketen
 
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Justitie en Veiligheid,

Zoals gisteren tijdens de procedurevergadering van uw commissie besproken naar aanleiding van het rondetafelgesprek over het Actieplan Verbetering feitenonderzoek in de jeugdbeschermingsketen, heeft het lid Van Oosten (VVD-fractie) met de D66-fractie afgestemd welke suggesties voor uit te nodigen personen of organisaties kunnen vervallen gelet op de lange duur van het rondetafelgesprek.
 
Naar aanleiding daarvan hieronder een aangepaste opzet voor een rondetafelgesprek op woensdag 3 oktober 2018 van 14:00 tot 17:15 uur (in plaats van tot 18.00 uur).
De genodigden zullen worden gevraagd om een position paper aan te leveren voorafgaand aan het rondetafelgesprek. Om voldoende tijd voor het gesprek tussen de genodigden en Kamerleden te verzekeren, wordt bij de uitnodiging vermeld dat elke genodigde aan het begin van een blok twee minuten heeft om zijn of haar standpunt kort toe te lichten.  
 
Ik verzoek u uiterlijk vrijdag 6 juli om 16:00 uur kenbaar te maken via cie.jv@tweedekamer.nl of u met onderstaand schema kunt instemmen.
 

Met vriendelijke groet,
Hilde Schoor
Adjunct-griffier
Vaste commissie voor Justitie en Veiligheid