E-mailprocedure : Behandeling voorgenomen verlenging Verdrag met Burundi

De vergadering is geweest

17 juni 2016
12:00 uur
Commissie: Defensie
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Defensie,
 
In de procedurevergadering van uw commissie d.d. 16 juni 2016 is besloten om, gezien de pas gisteren ontvangen brief van het kabinet over de actuele situatie in Burundi (2016Z12112) en de relatie met de voorgenomen verdragsverlening (24493-R1557-70), een e-mailprocedure over deze brief en het voornemen te houden.
 
Middels deze e-mailprocedure aan u het verzoek om aan te geven of u in kunt stemmen met het voor kennisgeving aannemen van beide documenten of niet.
 
Onafhankelijk van de besluitvorming van de commissie kan de wens dat de verlenging van het verdrag aan de goedkeuring van de Staten-Generaal zal worden onderworpen uiterlijk 26 juni 2016 door of namens een van de Kamers of door ten minste vijftien leden van de Eerste Kamer dan wel dertig leden van de Tweede Kamer te kennen worden gegeven.
 
Graag verzoek ik u om uiterlijk vrijdag 17 juni 2016, om 12.00 uur aan te geven of u kunt instemmen met het voor kennisgeving aannemen van beide documenten (graag een “allen beantwoorden” op dit e-mailbericht).
Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst van deze emailprocedure*.
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voornemen heeft tot verlenging van het Verdrag tussen het Koninkrijk der Nederlanden en de Republiek Burundi betreffende de status van het burgerlijke en militaire personeel van de Nederlandse en de Burundese ministeries van Defensie, aanwezig op hun onderscheiden grondgebieden, in het kader van het partnerschap voor de ontwikkeling van de veiligheidssector in Burundi; Bujumbura, 17 augustus 2009 (Trb. 2009, 134)

    Te behandelen:

    Loading data

    Loading data