E-mailprocedure : Verzoek om de inbrengdatum voor het verslag Voorstel van wet van het lid Klein tot wijziging van de Kieswet en de Wet raadgevend referendum houdende afschaffing van de kieskringen (TK 34247) met een week te verlengen naar 11 februari 2016 te 14.00 uur

De vergadering is geweest

3 februari 2016
16:00 uur
Van: Commissie BiZa
Verzonden: dinsdag 2 februari 2016 14:41
Aan: GC-Commissie-BiZa
Onderwerp: E-mailprocedure - Verzoek uitstel inbrengdatum 34247
 
Geachte leden commissie Binnenlandse Zaken,
 
Bij de staf van de commissie is onderstaand verzoek van de heer Amhaouch ontvangen om de inbrengdatum voor het verslag Voorstel van wet van het lid Klein tot wijziging van de Kieswet en de Wet raadgevend referendum houdende afschaffing van de kieskringen (TK 34247) met een week te verlengen naar 11 februari 2016 te 14.00 uur.
 
Ik verzoek u uiterlijk 3 februari 2016 te 16.00 uur kenbaar te maken (middels een reply op deze mail) of u kunt instemmen met dit voorstel*)
 
 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:
4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid.
Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.
 
 
Met vriendelijke groet,
Anke Jansen
Commissieassistent
Vaste commissie voor Binnenlandse Zaken 
 
 
 
 
Van: Dillingh P.F.
Verzonden: dinsdag 2 februari 2016 14:03
Aan: Leeden van der Mark
Onderwerp: verzoek uitstel inbrengdatum 34247
 
Beste Mark,
 
Hierdoor verzoek ik, namens Mustafa Amhaouch, om uitstel van de inbrengdatum voor het schriftelijk verslag over het voorstel van wet van het lid Klein tot wijziging van de Kieswet en de Wet raadgevend referendum houdende afschaffing van de kieskringen (34 247) met een week.
 
Met vriendelijke groet,
Peter Dillingh
beleidsmedewerker BZK
CDA-Tweede-Kamerfractie
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Amhaouch om inbreng voor het verslag Voorstel van wet van het lid Klein tot wijziging van de Kieswet en de Wet raadgevend referendum houdende afschaffing van de kieskringen (TK 34347) te verplaatsen van 4 naar 11 februari 2016

    Te behandelen:

    Loading data