E-mailprocedure : Verzoek algemeen overleg nog voor het zomerreces te plannen over het hedenochtend ontvangen rapport "veilig omgaan met elkaars gegevens"

De vergadering is geweest

5 juni 2015
12:00 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid,
 
Zie onderstaand verzoek van het lid van Weyenberg om nog voor het zomerreces een algemeen overleg te voeren over het door de staatssecretaris van SZW hedenochtend aan de Kamer aangeboden  rapport “Veilig omgaan met elkaars gegevens” (van de Inspectie SZW).
Graag hoor ik voor vrijdag 5 juni om 12.00 uur (graag een Allen beantwoorden op dit emailbericht)  of u instemt met dit verzoek.
 
 
Met vriendelijke groet,
Marc Esmeijer
Adjunct-griffier van de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid
070-3182080
 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:
   4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid.
 
Dit betekent dat in een e-mailprocedure  een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek om algemeen overleg over het rapport "Veilig omgaan met elkaars gegevens" nog voor het zomerreces te plannen

    Te behandelen:

    Loading data