E-mailprocedure : Wet algemeen pensioenfonds aanmelden voor plenaire behandeling

De vergadering is geweest

4 juni 2015
14:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissie SZW,
 
Gisteravond is de Nota naar aanleiding van het Nader Verslag ontvangen van het wetsvoorstel algemeen pensioenfonds (34117).
Het voorstel is om dit wetsvoorstel aan te melden voor plenaire behandeling zoals ook besproken in de procedurevergadering van de commissie SZW van 2 juni 2015. De plenaire behandeling van het wetsvoorstel zou dan in de vergaderweek van 9-11 juni kunnen plaatsvinden.
 
Ik verzoek u mij uiterlijk vandaag, donderdag 4 juni 2015, om 14.00 uur te laten weten of u met het voorstel kunt instemmen (graag een Allen beantwoorden op dit emailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen*.
 
Met vriendelijke groet,
---------------------------------------------------------------------------
Harmanda Post,
Plv. Griffier
Griffier van de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid
 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 36, vierde lid, van het Reglement van Orde, luidende:
   4. Indien een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is, kunnen de leden van de commissie langs schriftelijke weg over dat voorstel besluiten. De voorzitter van de commissie beslist of een voorstel eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit, bedoeld in de eerste volzin, wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en zou zij stemmen als bedoeld in artikel 69, derde lid.
 
Dit betekent dat in een e-mailprocedure  een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.
 
Van: Parlis
Verzonden: woensdag 3 juni 2015 22:19
Onderwerp: GP-SZW - 34117 Nota naar aanleiding van het nader verslag inzake Wijziging van de Pensioenwet en enige andere wetten in verband met de invoering van een algemeen pensioenfonds (Wet algemeen pensioenfonds)
 
Bijgevoegd een of meer documenten die u ter kennisneming worden toegezonden:
  De behandeling van deze documenten kunt u via de zaak 2015Z10260 volgen.
 
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Wet algemeen pensioenfonds aanmelden voor plenaire behandeling

    Te behandelen:

    Loading data