E-mailprocedure : Emailprocedure - Stand van zaken en voorstel opzet Hoorzitting IV/ICT 10 juni 2015

De vergadering is geweest

2 juni 2015
16:00 uur
Commissie: Defensie
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Defensie,
 
De stand van zaken m.b.t. de organisatie van de hoorzitting IV/ICT is als volgt. Op basis van de door uw commissie vastgestelde (en bijgesloten) opzet is rondgang gedaan onder de door de commissie uit te nodigen personen en drie personen hebben zich aangemeld. Aan de hand daarvan is in overleg met uw voorzitter gekomen tot de volgende opzet, die ik graag aan u wil voorleggen.
 
Blok 1 (wetenschappers) 75 minuten
Prof.dr.ing. Han van der Zee
Prof.dr. Chris Verhoef
 
Blok 2 (Praktijkdeskundige) 45 minuten
Dietmar Theis (Duits deskundige project HERKULES)
 
De hoorzitting staat nu gepland op 10 juni 2015 van 10:00-13:00 uur. Voorstel is om het aanvangstijdstip te handhaven en de eindtijd aan te passen aan bovenstaande opzet.
 
Uitgangspunt voor de hoorzitting is kennisoverdracht van de genodigden aan de leden. De genodigden wordt gevraagd een stevige inhoudelijke presentatie te geven, waarna een inhoudelijke discussie met u plaatsvindt.
Hoewel lang niet alle door de commissie gewenste personen aanwezig kunnen zijn, lijkt een hoorzitting met genoemde drie personen voldoende inhoud te bieden om u gedegen te informeren.
 
Inmiddels zijn schriftelijke bijdragen ontvangen van de verhinderde Klaus Hahnenfeld en de heer Verhoef; de heer Verhoef heeft inmiddels t.b.v. de hoorzitting een boek ter verspreiding onder u aan de Kamer toegestuurd: “Het regiebureau: kernprincipes voor sturen op resultaat”). De heer Van der Zee levert nog een schriftelijke bijdrage.
 
Graag Ik verzoek u uiterlijk dinsdag 2 juni 2015 om 16:00 uur aan te geven of u met bovenstaande opzet kunt instemmen (graag een “allen beantwoorden” op dit e-mailbericht).
Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst van deze emailprocedure*.
 
 
Vriendelijke groet, Frank Mittendorff
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Emailprocedure - Stand van zaken en voorstel opzet Hoorzitting IV/ICT 10 juni 2015

    Te behandelen:

    Loading data