E-mailprocedure : Verzoek van het lid Uitermark (NSC) om de inbreng voor het wetsvoorstel Wet strafbaarstelling conversiehandelingen (Kamerstuk 36178) van VANMIDDAG 14.00 te verplaatsen naar dinsdag 5 maart 16.00 uur

De vergadering is geweest

29 februari 2024
13:30 uur
Van: Commissie J&V
Verzonden: donderdag 29 februari 2024 13:30
Aan: GC-Commissie-J&V
Onderwerp: J&V: Uitkomst SPOED E-mailprocedure: Verzoek van het lid Uitermark (NSC) om de inbreng voor het wetsvoorstel Wet strafbaarstelling conversiehandelingen (Kamerstuk 36178) van VANMIDDAG 14.00 te verplaatsen naar dinsdag 5 maart 16.00 uur.
 
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Justitie en Veiligheid,
 
Onderstaand verzoek van het lid Uitermark (NSC) wordt gesteund door de volgende fracties: PVV, GroenLinks-PvdA, VVD, D66, BBB, CDA, CU en SGP. Van de overige fracties is geen reactie ontvangen. Dat betekent dat er een meerderheid is voor het verzoek om de inbrengdatum voor het wetsvoorstel Wet strafbaarstelling conversiehandelingen uit te stellen naar dinsdag 5 maart 16.00 uur. De nieuwe convocatie zal zo spoedig mogelijk worden verspreid
 
Met vriendelijke groet,
Liselotte Nouse
Adjunct-griffier vaste commissie voor Justitie en Veiligheid
Tweede Kamer der Staten-Generaal


Van: Commissie J&V 
Verzonden: donderdag 29 februari 2024 11:49
Aan: GC-Commissie-J&V 
Onderwerp: J&V: SPOED E-mailprocedure: Verzoek van het lid Uitermark (NSC) om de inbreng voor het wetsvoorstel Wet strafbaarstelling conversiehandelingen (Kamerstuk 36178) van VANMIDDAG 14.00 te verplaatsen naar dinsdag 5 maart 16.00 uur.
 
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Justitie en Veiligheid,
 
Hieronder treft u aan een verzoek van het lid Uitermark (NSC) om de inbreng voor het wetsvoorstel Wet strafbaarstelling conversiehandelingen (Kamerstuk 36178) van vanmiddag 14.00 te verplaatsen naar dinsdag 5 maart 16.00 uur.
 
U wordt verzocht uiterlijk VANDAAG om 13.30 uur kenbaar te maken of u met dit verzoek instemt. Indien er voldoende steun is voor dit verzoek, zal de inbreng voor het wetsvoorstel worden verplaatst. De fracties de reeds inbreng hebben geleverd kunnen ervoor kiezen om de inbreng die geleverd is te laten staan of om een nieuwe inbreng in te dienen.
 
De mail van het lid Uitermark is naar de gehele commissie gestuurd. De reacties op haar mail zullen mee worden genomen in deze e-mailprocedure.
 
Met vriendelijke groet,
Liselotte Nouse
Adjunct-griffier vaste commissie voor Justitie en Veiligheid

 
Van: Uitermark, J.J.M. (Judith)
Verzonden: donderdag 29 februari 2024 11:37
Aan: Commissie J&V; GC-Commissie-J&V
Onderwerp: Conversiehandelingen: deadline verschuiven naar dinsdag 5/3 ivm ingekomen wetenschapstoets 28 feb
 
Beste collega’s,
 
Omdat de wetenschapstoets pas gisteren binnen is gekomen en ik hier serieus aandacht aan wil besteden en nog kort overleg over wil plegen (wat vandaag niet meer lukt) stel ik voor om de deadline van vanmiddag voor het leveren van inbreng te verschuiven naar komende komende dinsdag 1600 uur. Kunnen jullie dat steunen?

Judith Uitermark NSC

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Uitermark (NSC) om de inbreng voor het wetsvoorstel Wet strafbaarstelling conversiehandelingen (Kamerstuk 36178) van VANMIDDAG 14.00 te verplaatsen naar dinsdag 5 maart 16.00 uur

    Te behandelen:

    Loading data