E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Voorstel van de leden Tellegen (VVD) en Paternotte (D66) om het wetsvoorstel Wijziging van de WMO (35587) als hamerstuk aan te melden

De vergadering is geweest

19 januari 2022
16:00 uur
 
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
 
De leden Tellegen (VVD) en Paternotte (D66) doen het verzoek (zie onderstaand voorstel) om het wetsvoorstel Wijziging van de Wet medisch-wetenschappelijk onderzoek met mensen in verband met de derde evaluatie van die wet alsmede enkele wijzigingen van technische aard (35587) aan te melden als hamerstuk. De behandeling van het wetsvoorstel staat op dit moment gepland in een wetgevingsoverleg d.d. maandag 24 januari 2022 van 14.00-17.30 uur. Indien het wetsvoorstel wordt aangemeld als hamerstuk, zal het wetgevingsoverleg komen te vervallen.
 
Het wetsvoorstel kan alleen als hamerstuk worden aangemeld indien er geen enkele fractie is die een inbreng in het wetgevingsoverleg wenst te leveren.  
 
U wordt verzocht uiterlijk woensdag 19 januari 2022 om 16.00 uur te laten weten of uw fractie een inbreng in het wetgevingsoverleg wil leveren. Indien er minimaal één fractie een inbreng wil leveren, zal het wetgevingsoverleg op 24 januari doorgang vinden. Als geen enkele fractie een inbreng wil leveren, zal het wetsvoorstel (plenair) worden aangemeld met het voorstel hamerstuk. Indien ik niets van u vernomen heb, ga ik ervan uit dat u geen inbreng levert. Ik zal u morgenmiddag informeren over de uitkomst.
 
Met vriendelijke groet,

Henriette Krijger

Adjunct-griffier vaste commissie voor VWS
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van de leden Tellegen (VVD) en Paternotte (D66) om het wetsvoorstel Wijziging van de WMO (35587) als hamerstuk aan te melden.

    Te behandelen:

    Loading data