E-mailprocedure : Toevoegen behandeling Vierde incidentele suppletoire begroting inzake steun- en herstelpakket bij plenair debat over het derde steunpakket (35542)

De vergadering is geweest

21 september 2020
12:00 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid,
 
Door middel van deze emailinventarisatie verneem ik graag uiterlijk maandag 21 september 12:00 uur of u bezwaar heeft tegen onderstaand verzoek van het lid Tielen (VVD) om de behandeling van de Wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (XV) voor het jaar 2020 (Vierde incidentele suppletoire begroting inzake steun- en herstelpakket) (35542) te betrekken bij het plenaire debat over het derde steunpakket voor bedrijven en werknemers welke naar verwachting gepland wordt op donderdag 24 september a.s..
 
Dit voorstel is onder voorbehoud van de ontvangst van de antwoorden op de reeds gestelde feitelijke vragen. Ambtelijk is begrepen dat de beantwoording van de feitelijke vragen uiterlijk maandag aan uw Kamer zal worden toegestuurd.
Mocht blijken dat geen van de leden van de commissie bezwaar maakt tegen het toevoegen van het wetsvoorstel aan het debat zal na ontvangst van de antwoorden via een (spoed) emailprocedure aan de commissie worden voorgelegd of het wetsvoorstel gereed is voor plenaire behandeling.
 
Mocht er geen bezwaar bestaan tegen het toevoegen van het wetsvoorstel bij het debat en het wetsvoorstel door de commissie gereed voor plenaire behandeling worden geacht, zal uw voorzitter dinsdag bij de Regeling van Werkzaamheden het verzoek formeel doorgeven.
 
Met vriendelijke groet,
 
Ellen Verouden
Adjunct-griffier
Vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid

 
-------- Oorspronkelijk bericht --------
Van: "Tielen, J."
Datum: 17-09-20 13:01 (GMT+01:00)
Aan: "Esmeijer M.E."
Onderwerp: Verzoek emailprocedure betrekken vierde suppl begroting SZW 2020 bij plenair debat steun- en herstelpakket
 
Beste Marc,
De VVD-fractie zou graag de suppletoire begrotingen van SZW betrekken bij het plenaire debat steun- en herstelpakket dat voor volgende week in potlood gepland is.
Wil jij de commissie SZW via emailprocedure vragen of zij daarmee in kunnen stemmen?
Dat scheelt weer capaciteit in de lange lijst van debatten die we de komende tijd met elkaar en de minister willen voeren.
 
Laat maar weten wat ik nog moet/kan doen alsjeblieft.
 
Vriendelijke groeten,
 
Judith Zs.C.M. Tielen
Tweede Kamerlid namens de VVD
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek toevoegen behandeling Vierde incidentele suppletoire begroting inzake steun- en herstelpakket bij plenair debat over het derde steunpakket (35542)

    Te behandelen:

    Loading data