E-mailprocedure : Voorstel van het lid Elias (VVD) inzake een schriftelijk overleg over drones

De vergadering is geweest

23 maart 2016
16:00 uur
Commissie: Infrastructuur en Milieu
Geachte leden en plaatsvervangend leden van de vaste commissie voor Infrastructuur en Milieu,
CC aan de leden en plaatsvervangend leden van de vaste commissie voor Veiligheid en Justitie,
 
Het lid Elias (VVD) stelt voor om een schriftelijk overleg te houden over het onderdeel ‘Drones’ van de Verzamelbrief luchtvaart (Kamerstuk 31936, nr. 326).
Het voorstel is om de deadline voor de inbreng voor dit schriftelijk overleg vast te stellen op dinsdag 29 maart 2016 te 12:00 uur en de vaste commissie voor Veiligheid en Justitie aan te merken als volgcommissie bij het schriftelijk overleg.
 
De reden voor dit voorstel is gelegen in het feit dat de staatssecretaris in genoemde brief meldt dat ze voornemens is begin april 2016 de Regeling en de beleidsregel minidrones te introduceren. Nu het algemeen overleg Luchtvaart is uitgesteld, is een schriftelijk overleg de meest logische manier om de Kamer de gelegenheid te geven hierover met haar van gedachten te wisselen zonder dat dat tot veel vertraging leidt.
 
Ik verzoek u mij uiterlijk MORGEN, woensdag 23 maart 2016, te 16.00 uur te laten weten of u met het voorstel kunt instemmen (graag een Allen beantwoorden op dit emailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren of het voorstel is aangenomen*.
 
Met vriendelijke groet,
Leonie Tijdink
Waarnemend griffier vaste commissie voor Infrastructuur en Milieu

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzamelbrief Luchtvaart

    Te behandelen:

    Loading data