E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Verzoek namens leden Jansen (NSC), Tielen (VVD) en Van der Plas (BBB) voor invulling rondetafelgesprek acute zorg + inventarisatie deelname

De vergadering is geweest

7 maart 2024
14:00 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
 
In de procedurevergadering van 28 februari jl. heeft de commissie ingestemd met het verzoek van het lid Jansen (NSC) om nog voor het CD Acute zorg op 3 april a.s. een rondetafelgesprek in te plannen. Een voorbereidingsgroep (bestaande uit de leden Jansen, Tielen en Van der Plas) heeft de verdere invulling van het rondetafelgesprek ter hand genomen.
 
Via deze link treft u aan de invulling van het rondetafelgesprek acute zorg. Indien een meerderheid van de leden dit voorstel steunt en er naast de drie initiatiefnemers nog minimaal een vierde lid aangeeft aanwezig te zijn, dan zal het rondetafelgesprek worden ingepland op donderdag 28 maart 2024, van 10.00-13.00 uur.
 
U wordt verzocht uiterlijk donderdag 7 maart 2024, 14.00 uur te laten weten of u (1) de invulling van het rondetafelgesprek steunt en (2) of u aan het gesprek zult deelnemen. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst*. Ik verzoek u via ‘allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht te reageren.
 
Met vriendelijke groet,
Mees Heller
Adjunct-griffier commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)
Griffier contactgroep België
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek namens leden Jansen (NSC), Tielen (VVD) en Van der Plas (BBB) voor invulling rondetafelgesprek acute zorg + inventarisatie deelname

    Te behandelen:

    Loading data