E-mailprocedure : [SPOED E-MAILPROCEDURE] Minister van BZK verzoeken geen onomkeerbare stappen te zetten t.a.v. het Besluit specifieke groepen tijdelijke huurovereenkomst (Kamerstuk 27926, nr. 383) (reactie uiterlijk vandaag 6/3 om 15.00 uur)

De vergadering is geweest

6 maart 2024
15:00 uur
Geachte leden en plaatsvervangende leden van de vaste commissie voor Binnenlandse Zaken,
 
Het lid Beckerman (SP) stelt aan uw commissie voor de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties te verzoeken geen onomkeerbare stappen te zetten ten aanzien van het Besluit specifieke groepen tijdelijke huurovereenkomst (Kamerstuk 27926, nr. 383), teneinde in de procedurevergadering van de commissie Binnenlandse Zaken van 7 maart a.s. te besluiten over het voeren van een schriftelijk overleg en te wachten tot de behandeling hiervan is afgerond.
 
Dit verzoek wordt u voorgelegd omdat het Besluit in de huidige vorm afwijkt van het ontwerp dat ter consultatie is aangeboden, gezien in het aangepaste Besluit alle studenten uitgezonderd worden van de werking van de Wet vaste huurcontracten.
 
U wordt verzocht uiterlijk vandaag, woensdag 6 maart 2024, om 15.00 uur te laten weten (allen beantwoorden) of u kunt instemmen met dit voorstel. Spoedig daarna wordt u geïnformeerd over de uitkomst van deze e-mailprocedure.*
 
Met vriendelijke groet,

Guillaume Honsbeek
Griffier van de vaste Commissie voor Binnenlandse Zaken

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Minister van BZK verzoeken geen onomkeerbare stappen te zetten t.a.v. het Besluit specifieke groepen tijdelijke huurovereenkomst (Kamerstuk 27926, nr. 383)

    Te behandelen:

    Loading data