E-mailprocedure : Verzoek van het lid Aartsen, namens de VVD-fractie, om de inbrengdatum van het verslag van het wetsvoorstel Wet toelating terbeschikkingstelling van arbeidskrachten (Kamerstuk 36446) uit te stellen tot na het kerstreces

De vergadering is geweest

13 december 2023
10:00 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid,
 
Onderstaand treft u een verzoek van het lid Aartsen, namens de VVD-fractie, om de inbrengdatum van het verslag van het wetsvoorstel Wet toelating terbeschikkingstelling van arbeidskrachten (Kamerstuk 36446), thans gepland op 20 december 2023, uit te stellen tot na het kerstreces. Aangezien de eerste procedurevergadering gepland staat op 19 december as. en de inbrengdatum van het verslag op 20 december as., wordt dit verzoek via een e-mailprocedure aan u voorgelegd.
 
Graag verneem ik uiterlijk woensdag 13 december 2023 om 10.00 uur of u met het verzoek kunt instemmen. Spoedig daarna zal ik u informeren of het verzoek wordt gehonoreerd.* Ik verzoek u via ‘allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht te reageren.
In geval u met dit verzoek instemt, zal de inbrengdatum voor het verslag worden vastgesteld op 17 januari 2024 te 14.00 uur.
Met vriendelijke groet,

Emma van den Broek
Adjunct-griffier commissie Sociale Zaken en Werkgelegenheid
GC Sociaal en Financieel
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Aartsen (VVD) om de inbrengdatum van het verslag van het wetsvoorstel Wet toelating terbeschikkingstelling van arbeidskrachten (Kamerstuk 36446) uit te stellen tot na het kerstreces

    Te behandelen:

    Loading data