E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Verzoek van het lid Agema (PVV) om een schriftelijk overleg te houden over de brief 'NZa-advies structurele bekostiging meer tijd voor de patiënt'

De vergadering is geweest

23 juni 2023
10:00 uur
Geachte (plv) leden van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
 
De volgende fracties steunen het verzoek van het lid Agema (PVV) om op korte termijn een schriftelijk overleg te voeren over de recent ontvangen brief van de minister van VWS 'NZa-advies structurele bekostiging meer tijd voor de patiënt': VVD, D66, SP, PvdD, FVD, JA21 en BBB. Van de overige fracties is geen reactie ontvangen.
Dit betekent dat het verzoek wordt gehonoreerd.
 
De inbrengdatum voor het schriftelijk overleg is gepland op dinsdag 27 juni a.s. 12.00 uur*. De convocatie ontvangt u zo spoedig mogelijk.
 
*De minister wordt gevraagd de beantwoording uiterlijk maandag 3 juli a.s. aan de Kamer te sturen.
 
Met vriendelijke groet,

Esmeijer, M.E.

plaatsvervangend griffier
GC Sociaal en Financieel
Tweede Kamer der Staten-Generaal


=======================================================

Onderstaand treft u aan een verzoek van het lid Agema (PVV) om op korte termijn een schriftelijk overleg te houden over de brief NZa-advies structurele bekostiging meer tijd voor de patiënt van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Zie onderstaand bericht voor de toelichting op dit verzoek.
 
Graag verneem ik uiterlijk morgen, vrijdag 23 juni 2023 om 10.00 uur of u het verzoek steunt. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst*.
 
Indien dit verzoek voldoende steun ontvangt, dan zal de inbreng van het schriftelijk overleg worden vastgesteld op dinsdag 27 juni om 12.00 uur.
 
Met vriendelijke groeten,
Julie-Jet Bakker
Adjunct-griffier commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Griffie commissies Sociaal en Financieel
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Agema om een schriftelijk overleg te houden over de brief 'NZa-advies structurele bekostiging meer tijd voor de patiënt'

    Te behandelen:

    Loading data