E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Verzoek van het lid Agema om de inbrengdatum voor het SO Uitspraak van de Hoge Raad over het hinderpaalcriterium etc. met 1 week te verplaatsen

De vergadering is geweest

25 januari 2023
10:00 uur
Onderstaand treft u aan een verzoek van het lid Agema (PVV) om de inbrengdatum voor het schriftelijk overleg over de Reactie op de uitspraak van de Hoge Raad over het hinderpaalcriterium inzake de Vrije Artsenkeuze en het voornemen tot het verlagen van de tarieven door verzekeraars voor ongecontracteerde GGZ- en wijkverpleging aanbieders (inbrengdatum woensdag 25 januari 2023 om 14.00 uur) met één week uit te stellen.
 
Graag verneem ik uiterlijk woensdag 25 januari a.s. om 10.00 uur of u het verzoek steunt. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst*.
 
 
 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 7.20, tweede lid:
“2. Een commissie kan buiten haar vergaderingen langs schriftelijke weg besluiten over een voorstel dat naar het oordeel van haar commissievoorzitter eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en stemde zij als bedoeld in artikel 8.25.” Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.
 
 
 
Met vriendelijke groet,
Esmeijer, M.E.
plaatsvervangend griffier
GC Sociaal en Financieel
Tweede Kamer der Staten-Generaal
Van: Agema,
Verzonden: dinsdag 24 januari 2023 14:15
Aan: Commissie VWS  
Onderwerp: SO
 
?
Beste griffie,
 
Morgen om 14 uur staat de Schriftelijke Inbreng over de Vrije Artsenkeuze/Hinderpaalcriterium gepland, maar naast de brief van minister Helder, zijn de antwoorden op de Schriftelijke Vragen hierover nog niet binnen.
 
Kan de inbreng een week later? Hopende dat de antwoorden dan binnen zijn.
 
Met vriendelijke groet,
Fleur Agema
PVV

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Agema om de inbrengdatum voor het SO Uitspraak van de Hoge Raad over het hinderpaalcriterium etc. met 1 week te verplaatsen

    Te behandelen:

    Loading data