E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Verzoek van Stichting RVVB om a.s. dinsdag 22 november 2022 een petitie aan te bieden over de gevolgen van de energiecrisis en inflatie bij sportverenigingen

De vergadering is geweest

18 november 2022
10:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
 
De commissie heeft onderstaande e-mail ontvangen met hierin het verzoek om namens Stichting Register voor Verenigingsbestuurders (RVVB) op dinsdag 22 november 2022 een petitie aan de commissie aan te bieden naar aanleiding van hun onderzoek onder 1300 sportverenigingen en hun zorgen over het voortbestaan van sportverenigingen.
 
U wordt verzocht uiterlijk morgen, vrijdag 18 november 2022, om 10.00 uur aan te geven of u kunt instemmen met het organiseren van deze petitie-aanbieding. Indien de commissie instemt met het verzoek, dan zal de petitie-aanbieding op dinsdagmiddag 22 november 2022 van 13.30 tot 13.45 uur georganiseerd worden.
 
Ik verzoek u via ‘allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht te reageren. Spoedig na afloop van de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst hiervan.
 
Met vriendelijke groet,

Mees Heller

Adjunct-griffier commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)
Griffier contactgroep België
Tweede Kamer der Staten-Generaal
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    [E-MAILPROCEDURE] Verzoek van Stichting RVVB om a.s. dinsdag 22 november 2022 een petitie aan te bieden over de gevolgen van de energiecrisis en inflatie bij sportverenigingen.

    Te behandelen:

    Loading data