E-mailprocedure : [SPOED E-MAILPROCEDURE] Verzoek van het lid Leijten (SP) om het commissiedebat Basisregistratie Personen en Elektronische identificatie en authenticatie (eID) van 28 september 2022 uit te stellen i.v.m. te late aanlevering stukken(reactie vandaag om 1800)

De vergadering is geweest

27 september 2022
18:00 uur
Geachte leden en plv. leden van de vaste commissie voor Binnenlandse Zaken,
 
Zojuist is onderstaand verzoek van het lid Leijten (SP) ontvangen om het commissiedebat Basisregistratie Personen en Elektronische identificatie en authenticatie (eID) van woensdag 28 september 2022 (morgen) uit te stellen in verband met de te late aanlevering van stukken die voor het debat van belang zijn.
Het lid Leijten (SP) stelt voor om bij de volgende procedurevergadering Binnenlandse Zaken (6 oktober 2022) te besluiten over het opnieuw plannen van dit commissiedebat.
 
U wordt verzocht uiterlijk dinsdag 27 september 2022 (vandaag) om 18.00 uur te laten weten (allen beantwoorden) of u met dit verzoek kunt instemmen. Spoedig daarna wordt u geïnformeerd over de uitkomst van deze e-mailprocedure.

Met vriendelijke groet,
Annemarijke de Vos
Griffier van de vaste Commissie voor Binnenlandse Zaken

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Leijten (SP) om CD Basisregistratie Personen en Elektronische identificatie en authenticatie (eID) d.d. 28 september 2022 uit te stellen

    Te behandelen:

    Loading data