E-mailprocedure : Voorstel Van het lid Van Esch (PvdD) voor een technische briefing over versterking VTH-stelsel op donderdag 8 september a.s.

De vergadering is geweest

6 september 2022
14:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,
 
Het lid Van Esch (PvdD) stelt voor om in te gaan op het aanbod van de staatssecretaris om een technische briefing te laten verzorgen over het interbestuurlijk programma (IBP) versterking VTH-stelsel, vóór het commissiedebat Vergunningverlening, toezicht en handhaving op 13 september a.s. (zie de brief Versterking VTH-stelsel). Deze briefing zou – onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de ambtenaren van het ministerie – kunnen plaatsvinden op donderdag 8 september van 14.00 tot 15.00 uur.
 
U wordt verzocht om uiterlijk MORGEN dinsdag 6 september a.s. om 14.00 uur (gelieve met een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht) aan te geven of u 1) akkoord gaat met dit voorstel en 2) of u zich aanmeldt voor deze technische briefing.*
 
Spoedig na de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.**
 
Met vriendelijke groet,
Benjamin Koerselman
Adjunct-griffier vaste commissie Infrastructuur en Waterstaat
 
*Deze technische briefing zal doorgang vinden als zich minimaal vier leden aanmelden. Aanmelding is niet vrijblijvend. Indien een Kamerlid onverhoopt verhinderd is, dient hij/zij voor vervanging te zorgen.
 
**Toelichting:
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 7.20, tweede lid, van het Reglement van Orde, luidende:
2. Een commissie kan buiten haar vergaderingen langs schriftelijke weg besluiten over een voorstel dat naar het oordeel van haar commissievoorzitter eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en stemde zij als bedoeld in artikel 8.25.
 -------------

 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van het lid Van Esch (PvdD) voor een technische briefing over versterking VTH-stelsel op donderdag 8 september a.s.

    Te behandelen:

    Loading data