E-mailprocedure : Verzoek van FNV Zorg en Welzijn om aanstaande dinsdag 5 juli 2022 een petitie aan te bieden over het arbeidsmarktvraagstuk in de zorg

De vergadering is geweest

1 juli 2022
12:00 uur
De commissie heeft onderstaande e-mail ontvangen met hierin het verzoek om namens FNV Zorg en Welzijn op dinsdag 5 juli 2022 een petitie aan de commissie aan te bieden over het arbeidsvraagstuk in de zorg. U wordt verzocht uiterlijk morgen, vrijdag 1 juli 2022 om 12.00 uur aan te geven of u kunt instemmen met het organiseren van deze petitieaanbieding*. Indien de commissie instemt met het verzoek, dan zal de petitie-aanbieding op dinsdagmiddag 5 juli 2022 van 13.15 tot 13.30 uur georganiseerd worden.
 
Ik verzoek u via ‘allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht te reageren. Spoedig na afloop van de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst hiervan.
 
Met vriendelijke groet,
Henriette Krijger
Adjunct-griffier vaste commissie voor VWS
Tweede Kamer der Staten-Generaal

L.S.
 
Hierbij doe ik namens ondergetekende brancheorganisaties en vakbonden het verzoek om een petitie aan te bieden aan de leden van de commissie VWS tijdens het petitie uurtje op  dinsdag 5 juli.
De petitie betreft het arbeidsmarktvraagstuk in de zorg. Graag hoor ik of dit mogelijk is. Excuses voor de late aanvraag.
 
Mede namens Actiz, NFU Medische Centra, NVZ, Nederlandse GGZ, VGN,  CNV Zorg & Welzijn, NU91 en FBZ
 
Met vriendelijke groet,
 
Bert de Haas  
 
Bestuurder       

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van FNV Zorg en Welzijn om aanstaande dinsdag 5 juli 2022 een petitie aan te bieden over het arbeidsmarktvraagstuk in de zorg

    Te behandelen:

    Loading data