E-mailprocedure : Voorstel van het lid Van Esch (Partij voor de Dieren) om het commissiedebat Externe veiligheid op woensdag 22 juni a.s. met een uur te verlengen en de spreektijd uit te breiden

De vergadering is geweest

16 juni 2022
14:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,
 
Het lid Van Esch (Partij voor de Dieren) stelt voor om, gezien de urgentie van de vele onderwerpen die op dit moment spelen, het commissiedebat Externe veiligheid op woensdag 22 juni a.s. met een uur te verlengen en de spreektijd uit te breiden tot 5 minuten.
 
In verband met de beperkte zaalcapaciteit is een uur verlenging van het commissiedebat op dezelfde dag niet mogelijk.  Bij een positief besluit zal dit uur worden ingepland op woensdag 6 juli a.s. van 14.00 uur tot 15.00 uur.
 
U wordt verzocht om uiterlijk donderdag 16 juni om 14.00 uur (gelieve met een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht) aan te geven of u akkoord gaat met dit voorstel.*
Spoedig na de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.
 
Met vriendelijke groet,
Laura van der Zande
Adjunct-griffier vaste commissie Infrastructuur en Waterstaat
Griffie Commissies Sociaal en Financieel
Tweede Kamer der Staten-Generaal
 
Postbus 20018, 2500 EA

 
*Toelichting:
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 7.20, tweede lid, van het Reglement van Orde, luidende:
2. Een commissie kan buiten haar vergaderingen langs schriftelijke weg besluiten over een voorstel dat naar het oordeel van haar commissievoorzitter eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en stemde zij als bedoeld in artikel 8.25.
 
 
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Voorstel van het lid Van Esch (PvdD) voor uitbreiding duur en spreektijd commissiedebat Externe veiligheid

    Te behandelen:

    Loading data