E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Verzoek Van der Molen (CDA) en Koerhuis (VVD) om reactie op artikel over foute informatie dodelijke slachtoffers op N36

De vergadering is geweest

11 april 2022
15:00 uur
Geachte (plv.) leden van de commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,
 
De leden Van der Molen (CDA) en Koerhuis (VVD) stellen voor om de minister te vragen om een schriftelijke reactie op het artikel ‘Minister Harbers (VVD) door het stof na delen van foute informatie over dodelijke slachtoffers op N36’, uiterlijk te ontvangen a.s. donderdag om 12.00 uur. Voorgesteld wordt de minister hierbij tevens te vragen de definitieve, correcte cijfers te vermelden. Ten slotte wordt voorgesteld de minister te verzoeken in te gaan op de vraag hoe de verwarring over de cijfers kan zijn ontstaan, ondanks dat de provincie en het ministerie uit dezelfde administratieve bron putten.
 
De reactie van de minister zou kunnen worden betrokken bij het tweeminutendebat Verkeersveiligheid van a.s. donderdag 19.10 uur. 
 
De achtergrond van dit verzoek is als volgt. Op vrijdag 8 april heeft de minister een nader antwoord gestuurd op de schriftelijke vragen van het lid Koerhuis. Op dezelfde dag verscheen bovengenoemd artikel, waarin wordt gesteld dat de rectificatie van de cijfers door de minister opnieuw onjuist zou zijn.
 
U wordt verzocht om uiterlijk VANDAAG om 15.00 uur (gelieve met een ‘Allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht) aan te geven of u akkoord gaat met dit voorstel.
Spoedig na de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek de leden Van der Molen (CDA) en Koerhuis (VVD) om een reactie op het artikel over foute informatie dodelijke slachtoffers op N36

    Te behandelen:

    Loading data