E-mailprocedure : [SPOED E-MAILPROCEDURE] Verzoek van het lid Agema (PVV) om de opnieuw uitgevoerde berekeningen van de TU Delft en UMCU voorafgaand aan het coronadebat van morgen te ontvangen.

De vergadering is geweest

15 februari 2022
17:00 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
 
Onderstaand treft u een verzoek aan van het lid Agema (PVV) om de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport te verzoeken om de opnieuw uitgevoerde berekeningen van de TU Delft en UMCU zoals genoemd in het 142e OMT-advies, aan de Kamer te sturen. Het lid Agema verzoekt deze berekeningen voorafgaand aan het plenaire debat over de ontwikkelingen rondom het coronavirus van morgenmiddag te ontvangen (zie onderstaand bericht voor het volledige verzoek).
 
U wordt verzocht uiterlijk hedenmiddag 15 februari 2022 om 17.00 uur aan te geven of u het verzoek steunt.* Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst hiervan.
 
Met vriendelijke groeten,

Julie-Jet Bakker

Adjunct-griffier commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Griffie commissies Sociaal en Financieel
Tweede Kamer der Staten-Generaal

*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 7.20, tweede lid:
“2. Een commissie kan buiten haar vergaderingen langs schriftelijke weg besluiten over een voorstel dat naar het oordeel van haar commissievoorzitter eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en stemde zij als bedoeld in artikel 8.25.” Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Agema (PVV) om de opnieuw uitgevoerde berekeningen van de TU Delft en UMCU voorafgaand aan het coronadebat van morgen te ontvangen.

    Te behandelen:

    Loading data