Notaoverleg

Initiatiefnota van de leden Agema en Wilders: “Zorg van Nationaal Belang. Een direct einde aan een deel van de marktwerking. En een zorgcrisisreserve in geval van pandemie, ramp of terreuraanslag” (35 766)

Notaoverleg: "Initiatiefnota van de leden Agema en Wilders: “Zorg van Nationaal Belang. Een direct einde aan een deel van de marktwerking. En een zorgcrisisreserve in geval van pandemie, ramp of terreuraanslag” (35 766)"Deze vergadering is geweest

Bijlagen

Stenogram
Download Initiatiefnota van de leden Agema en Wilders: “Zorg van Nationaal Belang. Een direct einde aan een deel van de marktwerking. En een zorgcrisisreserve in geval van pandemie, ramp of terreuraanslag” (35 766) (ongecorrigeerd stenogram)
Convocatie commissieactiviteit
Download Convocatie notaoverleg Initiatiefnota van de leden Agema en Wilders: “Zorg van Nationaal Belang. Een direct einde aan een deel van de marktwerking. En een zorgcrisisreserve in geval van pandemie, ramp of terreuraanslag” (35 766) - maandag 11 april 2022, 14.30 - 18.30 uur
Verslag van een notaoverleg
Download Verslag van een notaoverleg, gehouden op 11 april 2022, over initiatiefnota van de leden Agema en Wilders: “Zorg van Nationaal Belang. Een direct einde aan een deel van de marktwerking. En een zorgcrisisreserve in geval van pandemie, ramp of terreuraanslag” (Kamerstuk 35766)

Bewindsperso(o)n(en)

Deelnemers


Agendapunten