E-mailprocedure : Verzoek van de fractie van GroenLinks om het commissiedebat Discriminatie en racisme d.d. 15 december 2021 uit te stellen tot na het reces i.v.m. de samenloop met het plenaire Corona-debat en de bespreking in de fracties van het coalitieakkoord.

De vergadering is geweest

14 december 2021
16:00 uur
Geachte (plv) leden van de vaste commissie voor Binnenlandse Zaken,

 Recent is onderstaand verzoek ontvangen van het fractie van GroenLinks om het voor morgen geplande commissiedebat Discriminatie en racisme uit te stellen tot na het reces  i.v.m. de samenloop met het plenaire Corona-debat en de bespreking in de fracties van het coalitieakkoord.

 
Ik verzoek u uiterlijk hedenmiddag 14 december (vandaag) om 16.00 uur te laten weten (middels een allen beantwoorden) of u kunt instemmen* met het voorstel van de fractie van GroenLinks om het voor morgen geplande commissiedebat Discriminatie en racisme uit te stellen tot na het reces.
 
Met vriendelijke groet,
Annemarijke de Vos

 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 7.20, tweede lid, van het Reglement van Orde, luidende:
2. Een commissie kan buiten haar vergaderingen langs schriftelijke weg besluiten over een voorstel dat naar het oordeel van haar commissievoorzitter eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en stemde zij als bedoeld in artikel 8.25.
 

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van de fractie van GroenLinks om het commissiedebat Discriminatie en racisme d.d. 15 december 2021 uit te stellen tot na het reces i.v.m. de samenloop met het plenaire Corona-debat en de bespreking in de fracties van het coalitieakkoord.

    Te behandelen:

    Loading data