E-mailprocedure : [E-MAILPROCEDURE] Meerderheidsverzoek om de EU-stafnotitie over maatregelen in de EU lidstaten openbaar te maken | Uw reactie graag uiterlijk vandaag voor 17.00 uur

De vergadering is geweest

13 december 2021
17:00 uur
Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport,
 
Hierbij informeer ik u over het verzoek van de leden Paternotte (D66), De Vries (VVD), Van den Berg (CDA), Kuiken (PvdA), Westerveld (GroenLinks), Bikker (ChristenUnie) en Gündogan (VOLT) naar aanleiding van de op vrijdag naar u toegestuurde stafnotitie van de EU-adviseur.
Genoemde leden stellen voor om de twee documenten van de stafnotitie over het gebruik van coronatoegangsbewijzen, 2G, 3G en de vaccinatieplicht in de EU lidstaten openbaar te maken (zie onderstaand bericht voor het volledige verzoek). Ter informatie ontvangt u in de bijlage nogmaals de betreffende documenten.
 
Het betreft hier een verzoek dat reeds gesteund wordt door een meerderheid van de Kamer. Desalniettemin stel ik u hierbij in de gelegenheid om te laten weten of u met dit verzoek kunt instemmen.*
Graag verneem ik uiterlijk vandaag, 13 december om 17.00 uur, of u met het verzoek kunt instemmen (graag Allen beantwoorden op dit e-mailbericht). Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst van deze e-mailprocedure.
 
Met vriendelijke groeten,

Julie-Jet Bakker

Adjunct-griffier commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Griffie commissies Sociaal en Financieel
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Agendapunten

  1. 1

    [E-MAILPROCEDURE] Meerderheidsverzoek om de EU-stafnotitie over maatregelen in de EU lidstaten openbaar te maken.

    Te behandelen:

    Loading data