E-mailprocedure : Verzoek van het lid Bikker (ChristenUnie) om de inbrengdatum voor 3 wetsvoorstellen te verplaatsen naar maandag 29 november a.s.

De vergadering is geweest

25 november 2021
10:00 uur
Onderstaand treft u aan een verzoek van het lid Bikker (ChristenUnie) om de inbrengdatum voor het verslag van drie recent ontvangen wetsvoorstellen* te verplaatsen naar maandag 29 november a.s. en om de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport te verzoeken om de nota naar aanleiding van het verslag op vrijdag 3 december a.s. aan de Kamer te doen toekomen.
 
Graag verneem ik uiterlijk donderdag 25 november om 10.00 uur of u het verzoek steunt.** Spoedig daarna zal ik u over de uitkomst informeren.
 
* Dit verzoek gaat om de volgende wetsvoorstellen:
 
  1. Tijdelijke wet verbreding inzet coronatoegangsbewijzen) (TK 35 971);
  2. Wijziging van de Wet publieke gezondheid in verband met het schrappen van het instemmingsrecht van medezeggenschapsorganen van onderwijsinstellingen bij de inzet van coronatoegangsbewijzen in het beroepsonderwijs en het hoger onderwijs (35972);
  3. Tijdelijke wet differentiatie coronatoegangsbewijzen) (TK 35 973).
 
 
NB:
  1. Indien de commissie instemt met het verzoek, zal de (herziene) inbrengdatum voor het verslag worden vastgesteld op maandag 29 november a.s. om 14.00 uur.
  2. Indien de commissie instemt met het verzoek, dan zal op maandag 6 december a.s. een extra-procedurevergadering worden ingepland, ter bepaling of de wetsvoorstellen gereed zijn voor plenaire behandeling.
 
Met vriendelijke groet,

Esmeijer, M.E.

plaatsvervangend griffier
GC Sociaal en Financieel
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Bikker (ChristenUnie) om de inbrengdatum voor 3 wetsvoorstellen te verplaatsen naar maandag 29 november a.s.

    Te behandelen:

    Loading data