E-mailprocedure : Verzoek van het lid Agema (PVV) om aanstaande vrijdag om 10.00 uur een feitelijke vragenronde te organiseren over het 130e OMT-advies

De vergadering is geweest

24 november 2021
12:00 uur
Onderstaand treft u het verzoek aan van het lid Agema (PVV) om een feitelijke vragenronde te organiseren over het 130e OMT-advies, met als inbrengtermijn aanstaande vrijdag 26 november 2021 om 10.00 uur.
Tevens stelt zij voor om de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport te verzoeken de beantwoording hiervan aanstaande maandag 29 november om uiterlijk 18.00 uur aan de Kamer te doen toekomen.
 
Graag verneem ik uiterlijk morgen, 24 november 2021, om uiterlijk 12.00 uur of u het verzoek steunt*. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst van deze e-mailprocedure. 
 
Met vriendelijke groeten,
Julie-Jet Bakker
Adjunct-griffier commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Griffie commissies Sociaal en Financieel
Tweede Kamer der Staten-Generaal

 
*Toelichting
De e-mailprocedure is geregeld in artikel 7.20, tweede lid:
“2. Een commissie kan buiten haar vergaderingen langs schriftelijke weg besluiten over een voorstel dat naar het oordeel van haar commissievoorzitter eenvoudig en spoedeisend van aard is. Het besluit wordt genomen als ware de Kamer in voltallige samenstelling bijeen en stemde zij als bedoeld in artikel 8.25.” Dit betekent dat in een e-mailprocedure een voorstel is aangenomen indien het door een absolute Kamermeerderheid wordt gesteund.
 
-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: Agema, F.
Verzonden: dinsdag 23 november 2021 16:47
Aan: Esmeijer, M.E.; Bakker, J.; Heller, M.
Onderwerp: Emailprocedure
 
Beste griffiers, 
 
Graag zou ik via een emailprocedure een feitelijke vragenronde willen voorstellen over het 130e OMT-advies. Gaarne ook indiening vrijdag 10 uur en beantwoording maandag 18 uur.

Fleur Agema
PVV

Bijlage

Agendapunten

  1. 1

    Verzoek van het lid Agema (VVD) om een feitelijke vragenronde te organiseren over het 130e OMT-advies met als inbrengtermijn 26 november 2021

    Te behandelen:

    Loading data