E-mailprocedure : Vaststellen onderwerpen kennisagenda 2021-2022

De vergadering is geweest

14 juli 2021
16:00 uur
Aan de leden van de vaste commissie voor Koninkrijksrelaties
 
Geachte leden,
 
Tijdens de procedurevergadering van woensdag 7 juli jl. heeft u gesproken over de kennisagenda van uw commissie voor 2021-2022, aan de hand van bijgevoegde stafnotitie. U heeft daar besloten om de door de Leden voorgestelde onderwerpen “Belastingen in de autonome landen” en “Overzicht investeringen duurzame en schone economie en klimaatbeheer” toe te voegen aan de kennisagenda (zie tabel op pagina 2). U heeft tevens besloten om via e-mailprocedure te besluiten over de overige twee door de Leden voorgestelde onderwerpen.
 
Graag verneem ik uiterlijk volgende week woensdag 14 juli 16.00 uur of u er, namens uw fractie, mee instemt om deze onderwerpen toe te voegen aan de Kennisagenda 2021-2022, via een reply all op dit bericht.
 
Na vaststelling van de onderwerpen voor de kennisagenda 2021-2022, zal de kennisagenda gepubliceerd worden op de website van de Tweede Kamer. Met het vaststellen van de voorbereidingsgroepen en de uitwerking van de verschillende onderwerpen zal na het zomerreces begonnen worden.
 
Met vriendelijke groet,
Eva Meijers
Plv. Griffier/Commissiegriffier Koninkrijksrelaties
Adjunct griffier Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking
Tweede Kamer der Staten-Generaal
 

Bijlage